BAM! In dit Gratis ebook ’39 Outdoor Gadgets Tips’, dat je onderstaand kunt downloaden, vind je 39 onmisbare, eenvoudige en kwalitatief hoogstaande survival en outdoor gadgets tips waarmee je veel meer plezier zult gaan beleven tijdens je volgende outdoor & survival trip! Tenminste; als je het aandurft 

Tevens ontvang je een kortingscode (op pagina 3 van het ebook) waarmee je  + 5% Korting kunt krijgen op ruim 4000 outdoor en survival artikelen.

39 Outdoor Gadgets Tips + 5% Korting in Gratis ebook

39 Outdoor Gadgets Tips + 5% Korting

Het juiste materiaal en beste outdoor gear zijn onmisbaar om optimaal te kunnen presteren tijdens je outdoor trip, vistrip, de jacht, of op de schietbaan. Er zijn zo veel producten op de markt en de keuze is enorm. Van kleine survival tools en eenvoudige verrekijkers tot professionele nachtkijkers, spottings scopes, telescopen en noem maar op …

Dit Gratis ebook “39 Outdoor Gadgets Tips” is een selectie uit de best verkochte producten en tevens de producten die de beste reviews hebben gekregen van onze klanten. Wellicht zitten er ook nog gadgets bij waar je helemaal niet aan gedacht had en een mooie aanvulling op je uitrusting kunnen zijn. Laat het me dan weten.

In dit gratis ebook de beste selectie uit; handige verlichting, schoonmaakmiddelen, camera’s voor onderweg, gadgets voor je telefoon en camera, statieven en de beste koffers om je waardevolle spullen veilig en droog op te bergen.

Wil je gewoon lekker genieten van de natuur en vogels spotten, turen met een verrekijker langs de waterkant, vossen en herten bekijken overdag en  ‘s nachts in het bos of vissen? Dan biedt dit ebook uitkomst en waardevolle tips. Er komen de best verkochte verrekijkers, nachtkijkers en spottings scopes aan bod. Ik vertel wat hun typische kenmerken zijn en waarvoor je ze het beste kunt gebruiken. De beste selectie uit het enorme aanbod in optiek.

Voor de jager en sportschutter zijn er outdoor gadgets, die zeker niet mogen ontbreken. Tips over richtkijkers, red dots, nachtkijkers en nachtrichtkijkers bijvoorbeeld. Liefhebbers van sterren kijken hebben de hemel binnen handbereik. Tevens professionele tips voor de uitrusting van beveiligers, politie, reddingspersoneel en militairen. Kortom; te veel om op te noemen …

Wat is de juiste keuze? Welke gadets heb ik echt nodig? Dat vroeg ik me ook af en daarom heb ik dit ebook speciaal voor jou samengesteld met 39 Tips voor Outdoor en Survival MUST HAVES!

Wil je alle 39 Outdoor Gadgets Tips Gratis ontvangen + 5 % korting? Vul dan hieronder je naam en email in en je ontvangt het meteen in je mailbox!


Meteen downloaden:






Waarom dit e-book ’39 Outdoor Gadgets Tips’?

  • Maak de juiste keuze in survival & outdoor producten
  • Koop producten waar je later geen spijt van krijgt
  • Betaal niet te veel voor je outdoor & survival artikelen
  • TIPS: Vind de beste en voor jou meest geschikte Survival tools, Outdoor Camera’s, Spotting Scopes, Richtkijkers, Verrekijkers, Afstandsmeters, Warmtebeeldcamera’s, Nachtkijkers, Schoonmaak-artikelen, Telescopen, Statieven, Camera en telefoon Accessoires en Koffers.
  • Dit ontdek je in mijn ebook van 48 pagina’s boordevol tips voor een geslaagde outdoor trip!
  • Dit Gratis ebook “39 Outdoor Gadgets Tips” is een selectie uit de best verkochte producten en tevens de producten die de beste reviews hebben gekregen van onze klanten.

5% korting op 4000+ Outdoor & Survival artikelen

Als dank voor het downloaden van mijn ebook ontvang je 5% korting op 4000+ Outdoor & Survival artikelen in SurvivalGigant.nl, dus dat is mooi meegenomen, toch?

De kortingscode waarmee je 5% korting krijgt op bijna alle artikelen in mijn webshop, kun je vinden in dit ebook op pagina 3 en meteen gebruiken.

LET OP: De kortingscode is geldig t/m 31 december 2016, dus wacht niet te lang.

39 Outdoor Tips voor Outdoor liefhebbers

Wil je alle 39 survival en outdoor gadgets tips ontvangen in een Gratis ebook? Vul dan hieronder je naam en email in en je ontvangt het meteen in je mailbox!


Meteen het ebook downloaden:






Vragen?

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met me opnemen. Stuur dan een email naar: info@survivalgigant.nl. Ik wens je alvast heel veel plezier tijdens je volgende outdoor trip!

Chantal Hermkens
www.survivalgigant.nl

Hier enkele tips die te vinden zijn in het ebook;

Outdoor Gadgets tips #1: UST Brands; Niet alleen voor noodgevallen

Outdoor Gadgets tips #1

Al bijna 80 jaar vervaardigt UST survival en outdoor gear van de hoogst mogelijke kwaliteit. Door het handhaven van de hoogste normen, kwaliteit en service, hebben de producten van UST al vele levens gered.

UST biedt een scala aan producten op het gebied van survival, maar ook heel handige accessoires om mee te nemen op vakantie!

Het assortiment omvat o.a. noodverlichting, messen en bijlen, all-weather aanmaakblokjes en navigatiemiddelen. Uw noodpakket is niet compleet zonder de producten van UST.

Hulp- en survival middelen van UST zijn al verkrijgbaar vanaf € 2,49

#Tip 1A: UST Hammer Beast Multi-Tool Oranje

UST Hammer Beast Multi-Tool OranjeDe UST Hammer Beast Multi-Tool Oranje is de perfecte multi-tool voor gebruik rondom huis, op de camping, tijdens outdoor activiteiten of tijdens noodsituaties.

De Hammer Beast bestaat uit de volgende tools:

Hamer, Tang. Spijkertrekker, Vijl, Plattekop schroevendraaier, Kruiskop schroevendraaier, Zaag, Mes, Draagtang, Moersleutel.

De UST Hammer Beast Multi-Tool: € 25,95

#Tip 1B: UST Survival Card Multi-Tool Oranje

UST Survival Card Multi-Tool OranjeDe UST Survival Card Multi-Tool Oranje is zeer compacte multi-tool met de grootte van een creditcard die maar liefst 13 verschillende tools bevat. De multi-tool is gemaakt van een 2 mm dik roestvrij staal en wordt geleverd met een harde kunststof behuizing.

De Survival Card bevat de volgende onderdelen:

Bevestigingsring, Kruiskop Schroevendraaier, Platte Kop, schroevendraaier (klein), Vergrootglas, Achtzijdige Moersleutel

Moersleutel (4 maten), Butterfly Moersleutel, Platte Kop, chroevendraaier (groot), Flessenopener, Vijlpunt, Mespunt, Blikopener, Lineaal (5 cm), Mini Kompas.

De UST Survival Card Multi-Tool: € 8,95

Outdoor Gadgets tips #2: Konus Zaklamp Konuscap

Konus Zaklamp Konuscap

De Konuscap is een zaklamp die om de klep van uw pet te klemmen, zodat u altijd uw handen vrij heeft.

De zaklamp is uitgerust met drie power LED’s. Door de drie power LED’s (maximale output 18 Lumen) ontstaat een betrouwbare en constante licht output voor iedere situatie. De Konuscap werkt op 2x CR2032 batterijen (inclusief) en heeft een gebruikstijd van circa 50 uur.

Een Konuscap is onmisbaar bij o.a. survivals, trektochten, pech onderweg, klussen, speleologie en vele andere situaties.

De Konus Zaklamp Konuscap is verkrijgbaar van € 11,95

Outdoor Gadgets tips #3: Braun wildcamera’s

Braun wildcamera's

De Full HD wildcamera’s van het merk Braun kunnen worden gebruikt voor het maken van foto’s, maar ook video opnames. De wildcamera’s zijn uitgerust met een ingebouwde LED IR sensor, hierdoor kunnen ze zowel overdag alsook ’s nachts worden gebruikt.

U kunt deze wildcamera ook inzetten als beveiligingscamera!

De camouflage coating zorgt ervoor dat de camera niet opvalt.

De camera’s zijn spatwaterdicht en bestand tegen een regenbui.

De camera’s zijn verder uitgerust met een LCD scherm, infraroodflitser, timelapse functie en een standbytijd tot maar liefst 3 maanden!

De wildcamera’s van Braun zijn verkrijgbaar vanaf € 179,-. Direct naar de Braun Wildcamera’s

Outdoor Gadgets tips #4: Kowa Prominar Spotting Scopes

Kowa Prominar Spotting Scopes

De Kowa TSN Spotting Scopes, behoren tot de beste spotting scopes die verkrijgbaar zijn. De body is gemaakt van sterk magnesium en is voorzien van een uitschuifbare zonnekap. Deze zonnekap beschermt de lens tegen blootstelling aan regen en direct zonlicht dat de spotting scope binnendringt.

Wereldwijd zijn ze met enthousiasme ontvangen en getest door de meest kritische eindgebruikers. Op vele punten zijn ze beter en veel handzamer dan andere bekende merken. Briljantie, scherpte en kleurweergave zijn subliem te noemen.

De Prominar pure Fluorite-Crystal lenzen (TSN883 en TSN884) zijn uitermate helder en behoren volgens diverse testen van gerenommeerde instanties tot de absolute wereldtop. Check de video:

Belangrijke kenmerken Kowa TSN-serie:

  • Zeer compact, dankzij nieuw ontworpen lenzensysteem
  • Oculairen hebben een grote uittredepupil voor gemakkelijke inkijk
  • Alle lenzen zijn vervaardigd van milieuvriendelijk eco glas, voorzien van een super coating
  • De body is vervaardigd van magnesium en is met gas gevuld: stof- en waterdicht
  • Handige en soepel lopende grof- en fijninstelling knop
  • Scherpstellen van 5 meter tot oneindig
  • 10 jaar garantie

Direct naar het Kowa TSN aanbod

Outdoor Gadgets tips #5: Kowa SV verrekijkers; Gericht op zicht!

Kowa SV verrekijkers; Gericht op zicht!

Met de SV serie heeft Kowa zich gericht op kostenbesparing zonder in te leveren op de kwaliteit waar ze om bekend staan.

Door de phase coating op de prisma’s en een full multi-coating op de lenzen heeft deze serie weinig verlies van licht. Hierdoor hebben deze kijkers een helder visueel bereik en een scherp beeld. Ook is deze serie waterdicht en stikstof gevuld wat beslaan en stof tegengaat.

Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt deze serie ideaal voor natuur observatie, vogels kijken of andere outdoor activiteiten. De lichtgewicht constructie maakt ze gemakkelijk mee te nemen.

Alle Kowa verrekijkers uit de SV-serie worden geleverd inclusief: Draagband, tas, oculairdoppen en objectiefdoppen.

De SV-serie is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: 8×25, 10×25, 8×32, 10×32, 8×42, 10×42, 10×50, en 12×50.

U heeft al een Kowa SV Verrekijker voor slechts € 99,-

Tip 1: Het schemergetal kun je berekenen door de vergroting (vb. 10x) te vermenigvuldigen met de objectiefmaat (vb. 50mm) en hieruit de wortel te trekken.

Bij een verrekijker die 10×50 is, is dit dan 22.

Tip 2: Hoe langer je wilt kunnen genieten van je verrekijker, des te beter die coating, lenzen en prisma’s dienen te zijn. Zo zal een 10×50 verrekijker van 150 euro minder goed presteren als een 10×50 verrekijker van 1000 euro.

Outdoor Gadgets tips #6: Luna Optics verrekijker en afstandmeter in 1!

Luna Optics verrekijker en afstandmeter in 1!

De Luna Optics 8×42 Verrekijker met Afstandmeter is een verrekijker die ook afstand kan meten. Dankzij de full multicoating op de lenzen heeft de LD-BN842-LRF een hoge lichtdoorlatendheid. De speciale BaK-4 prisma’s zijn phase coated en bieden hierdoor het beste optische resultaat. De body van de verrekijker is zeer robuust en biedt een comfortabele, maar stevige grip. De twist-up oculairen (individueel scherp te stellen) maken deze verrekijker ook geschikt voor brildragers.

Afstandmeter

De Luna Optics LD-BN842-LRF heeft tevens een functie om afstand te meten. De LD-BN842-LRF is eenvoudig te bedienen door middel van twee knoppen op de bovenzijde van de verrekijker. De afstandsmeter meet de afstand van objecten van 20 tot 1600 meter en heeft een reactietijd van 0,5 seconden. De Luna Optics afstandmeter maakt gebruik van een laser voor het meten van afstand.

Kenmerken van de Luna Optics LD-BN842-LRF:

  • Dioptrie aanpassing: +/- 8 op ieder oculair
  • Eye relief: 19mm
  • Nauwkeurigheid afstandsmeter: ± 1 tot 5m (afhankelijk van de afstand)

De Luna Optics LD-BN842-LRF verrekijker met afstandmeter is verkrijgbaar voor € 999,-

Outdoor Gadgets tips #7: Reinig tijdig uw kostbare lenzen, filters etc.

Reinig tijdig uw kostbare lenzen, filters etc.

De schoonmaaksets uit het assortiment van SurvivalGigant zijn speciaal samengesteld voor het reinigen van camera’s, filters, lenzen, verrekijkers, telescopen, spotting scopes en andere fijne optiek.

De sets bevatten alles wat u nodig heeft om uw kostbare fotografie artikelen of optiek te reinigen, zonder de kwetsbare coating of lens te beschadigen. De schoonmaaksets zijn ook te gebruiken voor het reinigen van uw LED artikelen.

Schoonmaaksets zijn in vele gevallen voorzien van een blaasbalg, borsteltjes en microvezeldoekjes.

Het tijdig reinigen van uw kostbare spullen verlengt de levensduur!

Schoonmaakartikelen zijn al verkrijgbaar vanaf € 1,95

Wil je alle 39 Outdoor Gadgets Tips Gratis ontvangen + 5 % korting? Vul dan hieronder je naam en email in en je ontvangt het meteen in je mailbox!


Meteen het ebook downloaden:






Veel plezier tijdens je volgende outdoor trip!

Chantal Hermkens - Outdoor en Survival

Groetjes, Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

Laat even weten wat je vind van dit Outdoor Gadgets Tips boek (via onderstaand reactieveld). Daar doe je me een groot plezier mee.

Pin It on Pinterest