FLIR Scout TK warmtebeeldcameraUnieke voorverkoop FLIR Scout TK warmtebeeldcamera; de meest compacte en lichte warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is en vanaf medio juni 2016 leverbaar zal zijn. Deze is nu leverbaar! Dit model bevat alle hoogwaardige componenten als alle andere FLIR warmtebeeldcameras, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget.

De FLIR Scout TK warmtebeeldcamera is ideaal voor gebruik tijdens Natuurobservaties, Jacht, Rechtshandhaving, Beveiliging.

Nieuw: FLIR Scout TK warmtebeeldcamera

FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera

FLIR Scout TK WarmtebeeldcameraDe Flir Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruikt gemaakt word van infrarood warmte is het beeld altijd hetzelfde, of het nou licht is of volledig duister.

Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan een zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft.

Introductie video van de FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera (€ 699,-):

Compacte FLIR Scout TK in een hand

Compacte FLIR Scout TK in een hand

De Flir Scout TK is uitgerust met de zogeheten “InstAlert” technologie; Met één druk op de knop wordt enkel het warmste object in de kleur rood weer gegeven. Dit maakt het heel eenvoudig om uw gewenste dier of doelwit te volgen.

Unieke kenmerken FLIR Scout TK o.a.:

• Bestand tegen een val van 1 meter hoog op beton
• Waterbestendigheid: IP67 (Onderdompelbaar)

De Flir Scout TK is in helderheid instelbaar en heeft een batterijduur van 5 tot 7 uur. Deze warmtebeeldcamera wordt geleverd met nekkoord, USB (stroom)kabel en leeskop.

FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera Voorverkoop

De FLIR ScoutTK Warmtebeeldcamera is rechtstreeks uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt.is rechtstreeks uit voorraad leverbaar zolang de voorraad strekt.

Bestel NU de FLIR Scout TK voor slechts € 699,-!

Bestel NU de FLIR Scout TK voor slechts € 699,-!Het is mogelijk om de Flir Scout TK warmtebeeldcamera meteen te bestellen  bij Survivalgigant.nl. Dit zolang de voorraad strekt. We verwachten namelijk dat er veel animo zal zijn voor deze warmtebeeldcamera. Om er zeker van te zijn dat je de Flir Scout op tijd in huis hebt, kun je deze het beste dus nu bestellen, want ik verwacht dat de voorraad snel op zal zijn.

Wil je de Flir Scout TK nu bestellen voor slechts € 699,- (Beste prijs!)? Dan kan dit nog t/m 30 juni voor deze prijs: https://www.survivalgigant.nl/flir-scout-tk-warmtebeeldcamera

Mocht je nog niet weten wie Flir is, dan kun je dat hieronder lezen;

FLIR, de marktleider op het gebied van infraroodcamera’s

FLIR, de marktleider op het gebied van infraroodcamera'sWat ook uw infraroodtoepassing is, samen met FLIR bieden wij u de juiste oplossing! Sinds de opkomst van de eerste IR thermografie-toepassingen onderging de infrarood technologie een ware revolutie. Warmtebeeldcamera’s worden nu o.a. gebruikt in de jacht, maar ook ter controle van elektrische installaties, warmteafgifte bij automatisering, etc.

Voordelen van warmtebeeldkijkers

Thermische beelden tonen een oververhitte aansluiting die met het blote oog niet waar te nemen is.
Het voordeel van warmtebeeldcamera’s ten opzicht van nachtkijkers is dat deze bijvoorbeeld ook overdag heel goed gebruikt kunnen worden. Wanneer een persoon of dier in het struikgewas zit of bij mist is deze met een warmtebeeldcamera goed te zien

Groetjes,

Chantal Hermkens - blogger

Chantal Hermkens

Webmaster: blog.survivalgigant.nl/
Webshop: www.survivalgigant.nl

Wat is jou favoriete warmtebeeldcamera en waarom vindt jij dat zo’n goede warmtebeeldcamera? Laat het me weten via onderstaand reactieveld.

Pin It on Pinterest