FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera Voorverkoop

Unieke voorverkoop FLIR Scout TK warmtebeeldcamera; de meest compacte en lichte warmtebeeldcamera die op de markt verkrijgbaar is en vanaf medio juni 2016 leverbaar zal zijn. Dit model bevat alle hoogwaardige componenten als alle andere FLIR warmtebeeldcameras, maar is zo ontworpen dat deze ook beschikbaar is voor personen met een beperkter budget.

De FLIR Scout TK warmtebeeldcamera is ideaal voor gebruik tijdens Natuurobservaties, Jacht, Rechtshandhaving, Beveiliging.

Nieuw: FLIR Scout TK warmtebeeldcamera

FLIR Scout TK Warmtebeeldcamera

FLIR Scout TK WarmtebeeldcameraDe Flir Scout TK geeft een duidelijk en scherp beeld van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en in het midden van de nacht. Doordat er gebruikt gemaakt word van infrarood warmte is het beeld altijd hetzelfde, of het nou licht is of volledig duister.

Het voordeel ten opzichte van nachtzicht apparatuur is dat u met warmtebeeld apparatuur ook gemakkelijk ziet of iets zich in de bossen bevindt. Ook geeft het u de mogelijkheid om bijvoorbeeld warmte sporen te zien, denk aan een zojuist weg gereden auto welke warmte afgeeft.

Pin It on Pinterest