Welkom op mijn nieuwe blog Survival Outdoor Gear: blog.survivalgigant.nl over Survival Outdoor Gear en Fotoapparatuur. In dit blog ga ik veel extra informatie geven over de artikelen en apparatuur die meteen te bestellen zijn in de webshop www.survivalgigant.nl.

Nieuw blog Survival Outdoor Gear + Fotoapparatuur & Fotostudio apparatuur

Nieuw blog Survival Outdoor Gear

De webshop Survivalgigant.nl is in 2 hoofdcategorieën onder te verdelen namelijk Survival & Outdoor Gear en Fotoapparatuur & Fotostudio apparatuur. Over beide categorieën zal ik meer achtergrondinformatie gaan geven in dit Nieuw blog Survival Outdoor Gear, zodat je beter een keuze kunnen maken in het brede aanbod. Zodra er nieuwe producten op de markt zijn, zal ik jou daarover informeren en meer achtergrondinformatie geven over dat product.

Ervaringen en reviews delen

Ook hoop ik dat jij jouw eigen ervaring wilt delen met mij. Daar kunnen we allemaal van leren en ik kan zo beter bepalen welke producten ik wel of beter niet kan opnemen in mijn webshop. Het gaat er mij uiteindelijk om dat jij een tevreden klant bent. Pas dan ben ik ook tevreden!

Ik heb gemerkt dat mijn bezoekers niet graag een review in de webshop achter laten. Er is ook speciale software te krijgen om mijn klanten een review te laten schrijven, maar ook daar wordt helaas te weinig gebruik van gemaakt. Dat is, vind ik, een gemiste kans. Een ervaring die je zelf mee maakt is erg belangrijk en kan andere mensen, al dan niet overhalen, om dat product ook te kopen of juist niet. Het helpt ook bij de juiste keuze te maken en voorkomt teleurstelling achteraf. Ik hoop dan ook dat jullie via dit blog wel je ervaring met mij en mij lezers wilt delen!

Een reactie achterlaten gaat altijd heel eenvoudig in dit Nieuw blog Survival Outdoor Gear via het reactieveld onderaan ieder blog bericht. Heb je een vraag, dan kun je die ook daar stellen en zal ik er zo snel mogelijk op proberen te reageren.

SurvivalGigant; Grootste leverancier van Europa in fotografie, videografie en optiek

Ons assortiment is groot met 4.000+ artikelen op het gebied van;

Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis. We leveren binnen Nederland en België gratis bij bestellingen boven € 75. Bij kleinere bestellingen betaal je € 5,- (ex btw) per bestelling.

SurvivalGigant is veilig, betrouwbaar en behulpzaam

  • Veilig: Je kunt je gegevens veilig bij ons kunt achterlaten. Ze worden nooit doorverkocht aan derden.
  • Betrouwbaar: Je krijgt minimaal 2 jaar garantie op bijna alle producten en kunt fout bestelde artikelen eenvoudig retouren.
  • Behulpzaam: Het team van SurvivalGigant is enthousiast, deskundig en te allen tijde bereid om je te adviseren en te informeren.

Richtkijkerbestellen

Naast de webshop www.survivalgigant.nl heb ik me gespecialiseerd in richtkijkers en nachtkijkers. Ik heb hiervoor een speciale webshop online namelijk: www.richtkijkerbestellen.nl. In deze webshop vindt je het Grootste aanbod in richtkijkers en nachtkijkers online. Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis.

Ook voor deze webshop heb ik een apart blog online blog.richtkijkerbestellen.nl waar je alles komt te weten over het laatste nieuws op het gebied van richtkijkers en nachtkijkers en de bijbehorende accessoires. Komen er nieuwe producten op de markt, dan laat ik het weten via dit blog en kan jij jouw ervaringen hiermee weer delen in dit Nieuw blog Survival Outdoor Gear.

Groetjes, Chantal Hermkens
www.richtkijkerbestellen.nl/
www.survivalgigant.nl/

Chantal Hermkens

Chantal Hermkens is webmaster en schrijver van dit blog blog.survivalgigant.nl/. Ze schrijft en blogt al jaren voor deforelvisser.com en heeft zich – naast haar passie voor vissen op forel en vliegvissen – nu ook gespecialiseerd in survival & outdoor in de webshop survivalgigant.nl. In dit blog geeft ze extra uitleg en veel achtergrondinformatie over Survival & Outdoor Gear en Fotoapparatuur & Fotostudio apparatuur en gaat ze op onderzoek uit in deze boeiende Outdoor & Survival-wereld. De artikelen die ze beschrijft zijn rechtstreeks te koop in de webshop survivalgigant.nl en de speciaal op maat gemaakte richtkijker- en nachtkijkerwebshop: www.richtkijkerbestellen.nl. Voor 15:00 uur besteld is morgen in huis.

 

Pin It on Pinterest